Textos legals

La informació d’aquest lloc web està subjecta a un avís legal, un avís copyleft i la protecció de dades personals. ITD manté aquest lloc web per proporcionar informació sobre les activitats i projectes de BissapLab.

L’objectiu de ITD és mantenir la informació en aquest lloc web al dia i de forma precisa. Si es detecten errors, intentarem corregir-los. No obstant això, ITD no accepta cap responsabilitat en relació amb la informació d’aquest lloc.

Aquesta informació és:

• de caràcter general únicament i no pretén abordar les circumstàncies específiques de cap persona o entitat particular;

• no necessàriament integral, completa, precisa o actualitzada;

• de vegades vinculada a llocs externs sobre els quals ITD no té control i per això no assumeix responsabilitat;

• no és assessorament professional o legal (si necessiteu consells específics, sempre haureu de consultar un professional qualificat).

El nostre objectiu és minimitzar la interrupció causada per errors tècnics. No obstant això, algunes dades o informació del nostre lloc poden haver estat creades o estructurades en fitxers o formats que poden contenir errors i no podem garantir que aquesta informació no s’interrompi ni es vegi afectada per aquests problemes. ITD no es fa responsable dels problemes derivats de lús d’aquest lloc o dels llocs externs enllaçats.

Aquesta clàusula d’exempció de responsabilitat no pretén limitar la responsabilitat d’ITD en contravenció dels requisits establerts a la legislació nacional aplicable ni excloure’n la responsabilitat en assumptes que no es poden excloure d’acord amb aquesta llei.

LLOCS DE TERCERS

Aquest lloc web pot proporcionar enllaços a llocs web de tercers, que no estan sota el control de ITD. ITD no representa llocs web de tercers. Quan accedeix a un lloc web que no sigui ITD, ho fa sota el seu propi risc. ITD no es fa responsable de la fiabilitat de dades, opinions, consells o declaracions realitzades a llocs de tercers. ITD proporciona aquests enllaços simplement per comoditat de l’usuari. La inclusió d’aquests enllaços no implica que ITD doni suport, recomani o accepti cap responsabilitat pel contingut d’aquests llocs.

PRODUCTES I SERVEIS DE TERCERS

Aquest lloc web conté menció de productes i serveis de tercers només amb finalitats informatives. ITD no fa cap recomanació ni aprovació sobre productes i serveis de tercers. Les referències a serveis i productes de tercers són proporcionats per ITD “tal qual”, sense cap mena de garantia, ni expressa ni implícita.

AVÍS COPYLEFT

Aquest treball està llicenciat sota una llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

S’autoritza la reproducció d’elements i els continguts i productes del lloc web, sempre que se’n reconegui la font (excepte si s’especifica d’una altra manera), sempre que el contingut i el sentit no es modifiquin o distorsionin, i només per a usos no comercials .

Quan es requereixi un permís previ per a la reproducció o l’ús d’informació textual i multimèdia (so, imatges, programari, etc.), aquest permís cancel·larà el permís general esmentat anteriorment, indicant clarament les restriccions d’ús.

POLÍTICA DE VIGILÀNCIA

En fer que el material estigui disponible en línia, ITD actua de bona fe. Tot i això, malgrat aquestes garanties, reconeixem que de tant en tant els materials publicats en línia poden infringir les lleis de drets d’autor, contenir dades personals sensibles o incloure contingut que es pugui considerar obscè o difamatori. Si us preocupa que hagi trobat material a la nostra pàgina web, per al qual no ha donat permís, infringeix les lleis de privadesa, és obscè / difamatori i en termes de llei de propietat intel·lectual no està cobert per una limitació o excepció, envieu-nos un correu electrònic indicant el següent:

1. Les vostres dades de contacte.

2. Els detalls complets del material.

3. L’URL exacte i complet on heu trobat el material.

4. Si la sol·licitud es refereix als drets d’autor, provar que vostè és el titular dels drets i una declaració que, sota pena de perjuri, vostè és el titular dels drets o un representant autoritzat.

5. El motiu de la vostra sol·licitud incloent, entre d’altres, la legislació sobre drets d’autor, les lleis de privadesa, la protecció de dades, l’obscenitat, la difamació, etc.

correu electrònic: info@e-itd.com

Un cop rebuda la notificació, el procediment de “Vigilància” s’implementa de la manera següent:

1. Confirmarem la recepció de la vostra reclamació per correu electrònic i farem una avaluació inicial de la validesa i plausibilitat de la reclamació.

2. Si és una queixa vàlida, el material s’eliminarà del lloc web fins a trobar una solució acordada.

3. Ens posarem en contacte amb el contribuent que ha dipositat el material, si escau. Es notificarà al contribuent que el material està sotmès a una queixa, sota quins motius, i es fomentarà que s’atenuïn les queixes presentades.

4. Es recomana al reclamant i al contribuent que resolguin el problema de forma ràpida i amigable i per a la satisfacció d’ambdues parts.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

ITD està compromès amb la privadesa de l’usuari. Encara que podeu navegar pel lloc web del projecte sense donar cap informació sobre vostè mateix, si es registra perquè us contactem, es requereix informació personal com el nom i el correu electrònic per proporcionar els serveis que sol·liciti.

La nostra política de privadesa es basa en el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i en la Llei Espanyola 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), vigent a partir del 12 d’octubre de 2002 i la Llei Orgànica 15/1999 de 13/12/1999 de Protecció de Dades Personals.

Responsable del fitxer: INNOVACIÓ, TRANSFERÈNCIA I DESENVOLUPAMENT SL (ITD)

NIF: B62178850

Adreça postal: Avda. Fabregada, 22, planta 1 08907 L’Hospitalet de Llobregat – Barcelona.

Telèfon: 93 319 47 50.

Correu electrònic: info@e-itd.com

En nom de l’empresa tractem la informació que ens faciliteu per oferir el servei sol·licitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o els anys necessaris per complir les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si ITD està tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Aquest lloc web proporciona enllaços a llocs de tercers. Ja que nosaltres, ITD, no els controlem, us recomanem que reviseu les seves polítiques de privadesa.