Bissap Lab és una consultora que neix de la unió de dos organitzacions: Bissap i ITD (Innovació, Transferència i Desenvolupament). Comptem amb trajectòries paral·leles i hem col·laborat en diversos projectes plegats en els més de 20 anys d’experiència que tenim cada una acompanyant i gestionant projectes i organitzacions culturals. Arrel d’això, hem pogut percebre que tenim unes visions i uns valors molt similars, així com una manera de treballar comú. No obstant, tenim experiència en disciplines diverses i equips de treball amb diferents competències.

Aquestes similituds i diferencies ens semblen la combinació ideal per a crear una única consultora cultural. Així, amb uns equips líquids, tenim més capacitat d’abordar les necessitats de qualsevol projecte, sempre des de l’empatia amb el client; de l’artesania, adaptant-nos i tenint en compte les diferents realitats de cada cas. Tot fet a través de processos, conceptes i propostes innovadores.

Bissap Lab som un equip de persones expertes en gestió, disseny i planificació cultural amb la voluntat de participar activament en el desenvolupament del sector a través de la participació, el coneixement i la innovació. El nostre objectiu és cooperar i compartir coneixement sobre la gestió de la cultura. Promovem i acompanyem processos de canvi i innovació en les organitzacions culturals, públiques i privades, de forma àgil, eficient i adaptada als reptes, actors, territoris i temàtiques de cada projecte. I tot amb capacitat prospectiva i de generació de canvis mitjançant l’anticipació de tendències i possibilitats d’actuació futures.

Si vols acabar de conèixer-nos millor, dona una ullada als nostres serveis i mira alguns dels projectes que hem realitzat anteriorment.
I si vols saber més sobre nosaltres i què podem fer per al teu projecte, ens encantarà que ens contactis.

Equip

Col·laboradors